Tilbakemeldinger

Har du deltatt på noen av våre kurs og vil si hva du synes? Send oss gjerne en e-post med din tilbakemelding. Bruk gjerne fullt navn og bilde, men du kan også være anonym dersom du heller ønsker det.

Torkel Guttormsen

Jeg har hatt gleden av å både få samarbeide profesjonelt med og være kursdeltaker hos AvansertSeksualitet.no. Den høye kvaliteten de leverer på sine kurs er matchet både av deres kunnskaper og ferdigheter, og deres profesjonalitet og gode humør. Som coach vet jeg hvor viktig det er å levere ikke bare gode kurs, men også gode resultater, og dette gjør Lillian og Dag hver eneste gang. Jeg anbefaler alltid deres kurs varmt til alle mine venner og klienter som er interesserte i å lære mer om sex og seksualitet, og som ønsker å ta sine kunnskaper og ferdigheter til nivåer som folk flest bare drømmer om.

Torkel Guttormsen, Coach i Genuine Connections og forfatter av boka Skap livet du alltid har drømt om.

Hei!

Morten Hake

Mitt navn er Morten Hake og jeg deltok på mannlig seksualiets-kurset til Dag Eian. Jeg ble helt blåst vekk av begeistring da jeg fant ut hvor mye potensiale vi menn har til å oppnå tusen ganger bedre orgasmer enn vi vanligvis gjør. Jeg var så fornøyd med Dag sin undervisning at jeg inviterte han til å dele scene på Morten Hake Summit med verdenskjente foredragsholdere innenfor seksualitet, rett og slett fordi det Dag lærer bort er nesten for godt til å være sant! Alle menn må vite om dette!

Det er tydelig at Dag Eian IKKE er enda en lærer som forteller hvordan ting skal være uten å ha gått løypen selv. Dag mestrer selv kunsten, og lærer bort det han lever selv. Han "walks the talk" hundre prosent.

Etter kurset satt jeg igjen med konkrete teknikker og øvelser som har økt min seksuelle kvalitet betraktelig. Jeg anbefaler Dag Eians sitt kurs på det sterkeste! – Om du vurderer kurset, og har flere spm til en som allerede har tatt det, så bare kontakt meg.

Morten Haugum Hake livsstilscoach og eier av Hake Johannessen AS.
voksenlek

[...] For en månedes tid siden var vi på helgekurs med vår samarbidspartner AvansertSeksualitet. Siden vi begge er hva som defineres som voksne, og jobber i erotikkbransjen var nok holdningen vår at vi kunne ha godt av noen nye innspill, men at vi kan mye om det meste. Og ja, det kan vi sikkert også, men allikevel. Denne helgen var helt fantastisk!

Vi har lært om fullkroppsorgasmer, for både menn og kvinner, vi har lært om multiorgasmer for begge kjønn, om, for oss, ukjente punkter på kroppen som kan gi orgasmer, også fra utsiden av kroppen. Vi har lært om hypnose og hvordan det kan brukes til å pirre, trigge og til og med gi orgasmer på kommando. Vi har også lært metoder og teknikker som kan brukes, både sammen og hver for oss. Og det var mange, mange flere tema som ble gjennomgått...

Det beste av det hele er at vi også har lært hvordan vi kan trene på alle disse tingene helt selv! Konklusjonen er soleklar: Dette har vært en utrolig inspirerende og morsom helg... og vi har mye moro i vente!

Dette er et kurs vi anbefaler på det varmeste, for alle! Du bør rett og slett ikke gå gjennom et helt liv uten å vite om alle disse mulighetene!

Blogginnlegg skrevet av grunnleggeren av en av nettnettbutikkene med størst utvalg i landet på sexleketøy, voksenlek.no., om opplevelsen hun og partneren hadde hatt på kurs i januar 2012

Vi testet ut det vi lærte på det kvinnelige kurset i går kveld, og jeg ville bare si at det fungerte i praksis med en gang. Tusen tusen takk!

Anonym tilbakemelding på evalueringsskjema fra et par som var på begge kursene i februar 2012

Er du lei av å ikke prestere i senga er Dag Eian mannen som kan sakene sine. Ikke bare har han generelt stor kompetanse på område, men han har ført mannlig seksualitet til et helt nytt nivå.

Jeg har vært borti flere programmer om mannlige multiorgasmer, og for å holde ut lengre i senga, men dette er noe helt annet. Jeg har aldri sett et program om mannlig seksualitet med lik dybde, men som samtidig er så enkelt å forstå, eller lett å utføre. Ved kun å utføre noen få enkle øvelser kan du bli multiorgasmisk, og aldri bekymre deg for å ikke prestere dårlig igjen. Verken prestasjonsangst eller å komme for tidlig vil være et problem.

Anders, 21 år, deltaker på minikurs i mannlig multiorgasme som er en del av kurset i mannlig seksualitet.

Jeg har fått vanvittig økt selvtillit etter jeg deltok på dette kurset. Det er deilig å vite at uansett hvor mange sexpartnere jenta har hatt før meg så vil hun likevel vil si at jeg er den beste hun noen gang har hatt.

Kim, 28

Det eneste jeg har å klage på når det gjelder dette kurset er at det varte for kort. Jeg ønsket at det aldri skulle ta slutt! Bra kvalitet, og selv jeg som har mye peiling på seksualitet ble overrasket over at jeg fortsatt hadde noe å lære.

Hilde, 25

Jeg hadde aldri fått orgasme før jeg deltok på dette kurset. Nå er det ikke noe problem lenger. Ikke bare lærte jeg mye om min egen seksualitet, men kurset om mannlig seksualitet gjorde at jeg nå har verdens mest fornøyde kjæreste. Tusen takk!

Julie, 30

En investering for livet.

Morten, 24

For deg som vil vite «alt» om sex, er dette et utmerket kurs.

Jeg ante ikke hva jeg gikk til da jeg møtte opp, men jeg fikk raskt etablert ett inntrykk over hvor seriøst og profesjonelt dette var. Foreleseren framsto seriøst og hadde svar på alt vi spurte om, gjerne tilført en litt humoristisk "nerdete" tvist på det hun kom med. Jeg følte meg komfortabel der jeg satt, og ble ikke flau selv da vi så filmer av ei jente som lå og vrei seg i sprutende multiorgasmer.

Ja, man lærer hvordan man utfører det og.

Vi lærte så mye at jeg nesten ikke gidder å nevne noe av det her, er du interessert så sjekk ut linken. Det varte i 8 fine timer og vi hadde hyppige pauser så det var ikke stress å sitte så lenge.

Har du lest mye David Shade er det en stor sjanse for at du har hørt en del av det før, men å ta et slikt kurs fungerer også som en bekreftelse på hva de som er bedre enn 99% av gutta der ute kan.

Noe av det jeg lærte som jeg tok med meg til sengs var hvordan å naile hypnosesexen, hvordan kalibrere dominansen (takket være den eminente gjesteforeleseren Seth) + at jeg lærte meg en ny fiffig stilling hvor jeg fikk dama til å komme på under 30 sekunder.

Foreleseren er som et levende leksikon å regne, hun sitter på mye kunnskap og erfaring.

Man blir også hypnotisert, så om du er en tviler får du mulighet til å oppleve dette. Vi ble også lært prinsipper bak hypnose.

Ps. Ingen har bedt meg om å skrive denne tilbakemeldingen. Jeg gjør det fordi jeg ønsker å informere om at man får levert kvalitetsinfo fra ende til annen.

Takk for et utrolig bra kurs!

«Nylon», deltaker på kurs i kvinnelig seksualitet september 2009.

Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. Har personlig lest en del av bl.annet David Shade, og sett en del av Steve P fra før av, men for meg var det et must å få alt litt gnidd inn og forklart nermere på norsk. To intense dager med (værtfall for meg) det mest interessange et kurs kan handle om! Alt bare glir rett inn og fester seg med en gang, og med jevne kaffepauser og en fantastisk foreleser, så flyger dagene av sted! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle jenter du ønsker, rett og slett! Det er noe som kommer godt med som selvtillitsbooster ja! Definitivt verdt pengene (som i tillegg støtter en veldig god sak, fantastisk).

Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! :)

Og sist, men ikke minst. Demonstrasjonen innen hypnotisk orgasme. Det første som står på agendaen min er værtfall å komme seg hjem og kaste dama i transe! Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det Sterkeste!

Lasse, 21 år. Tilbakemelding etter kurs i juni 2010.
Meld deg på kurs

Planlagte kurs

Alle kursene holdes i Oslo og kan tas enkeltvis eller som helgekurs til rabattert pris.

Dagskurs kvinnelig seksualitet
  • 18. november 2017
Dagskurs mannlig seksualitet
  • 19. november 2017
Helgekurs kvinnelig og mannlig seksualitet
  • 18-19. november 2016
Hold kontakt med oss