Takk for din påmelding og velkommen som kursdeltaker på kurs hos oss!

Dessverre hender det at e-post fra oss blir stoppet av ulike e-postklienter, slik at de ikke kommer frem til mottakeren (og heller ikke dukker opp i spam eller reklamefilter). Da blir det vanskelig for oss å få gitt deltakere den informasjonen de trenger for å kunne forberede seg til en god kursopplevelse hos oss. Av den grunn finner du alt du trenger av informasjon om tid, sted og betaling av kursene under, slik at det bare er for deg å møte opp på kursdagen.

KursinformasjonKvinnelig seksualitet

Pris: 1500 kr.
Studentpris: 1250 kr.
Parpris (dvs total pris for begge deltakerne): 2500 kr.
Datoer: 18. november 2017
Sted: Oslo. Møllergata 23, Unity senter.
Varighet: 7 timer fra 12.00–ca. 19.00.

Mannlig seksualitet

Pris: 1500 kr.
Studentpris: 1250 kr.
Parpris (dvs total pris for begge deltakerne): 2500 kr.
Datoer: 19. november 2017
Sted: Oslo. Møllergata 23, Unity senter.
Varighet: 8 timer, fra 12.00–ca. 20:00.

Mannlig og kvinnelig seksualitet (todagerskurs)

Pris: 2800 kr.
Studentpris: 2400 kr.
Parpris (dvs total pris for begge deltakerne): 4800 kr.
Datoer: 18–19. november 2017.

Sted: Oslo. Møllergata 23, Unity senter.
Varighet: 14 timer timer fordelt på to dager.


Betaling

Betalingsmerkad: Merk betalingen med navnet på den som er påmeldt kurset slik at vi vet hvem som har betalt hva.
Innbetales til: Lillian Rydning
Kontonummer: 97223367104
Organisasjonsnr: 993485322
Pris: Se prisinformasjon ovenfor for kurs du er påmeldt.

Forfallsdato og absolutt betalingsfrist: Kursstart. Vi minner om at påmelding er bindende. Eventuell purring sendes 14 dager etter siste kursdag, og vil da sendes skriftlig i posten.

På de kursene der vi har økonomisk mulighet til det pleier vi å gi en donasjon til Heal Africas arbeid for krigsrammede i Kongo. Av den grunn ønsker vi å ha inne mest mulig av kursinbetalingene ved kursstart, siden vi da vil kunne fortelle deltakerne på kurs hvor mye deres kursdeltelse har hatt å si for de som trenger det aller mest.

Forfallsdato for betaling av kurset er derfor dagen før kursdatoen du er påmeldt. Ved manglende betaling på forhånd vil du kunne miste kursreservasjonen. Da risikerer du at personer som har møtt opp uten forhåndspåmelding og som har kontakt betaling klar får plassen din. Husk derfor å betale kurset ditt før kursstart, slik at du slipper inn på kurset. Ved betaling senere enn tre dager forut før kurs anbefaler vi at du tar med kvittering/nettbankutskrift som bekreftelse.

Vi minner om at påmeldingen er bindende, ettersom vi ved påmelding reserverer plass og trykker opp kursmateriale til deg. Kursene blir ofte fulle, og da vil vi ofte ha sagt nei til andre deltakere som kunne ha benyttet plassen. Faktura sendes derfor på e-post rett etter kursdato, også ved manglende oppmøte, noe vi ber om forståelse for. Hvis du skulle bli syk vil sykemelding fra lege derimot medføre at du kan få prioritert plass uten ekstra kostnad på et senere kurs. Dersom spesielle omstendigheter skulle melde seg og du alt har betalt kurset vil du ved henvendelse til oss kunne få plass på et senere kurs uten ekstra kostnad, forutsatt at det er ledig plass på kurset du ønsker å melde deg på.

Vel møtt på kurs!

Vi serverer kaffe, te, frukt og litt lettere snacks under kurset (inkludert nøtter, så si fra ved så alvorlig nøtteallergi at du får problemer med å være i samme rom). Vi vil også ha en større pause halvveis der deltakerne selv vil kunne kjøpe seg noe å bite i hvis de ønsker det.

Lurer du på hva kurset inneholder i nærmere detalj finner du oversikt over innholdet i kurset på nettsiden. Kursmateriale på norsk får du utdelt på selve kursdagen. Spørsmål og problemstillinger kan også stilles anonymt underveis i kurset.

Vi sender ikke ut ytterligere informasjon enn dette, men du vil selvsagt bli varslet hvis det mot formodning skulle skje endringer som påvirker din kursdeltakelse. Vi minner om at deltakere som oppfører seg upassende vil bli bortvist fra kurset, ettersom kurset skal være en trygg og positiv opplevelse for alle. Kursavgiften vil i slike tilfeller ikke bli refundert. Hvis du har meldt deg på kurs under påmelding vil vi ha reservert en kursplass til deg, også hvis den automatiske bekreftelsesmailen vår ikke har kommet frem til deg. Det vil også i slike tilfeller være bare å møte op på kurs.

Husk at du fortsatt kan ta med en partner eller venn på de samme kursene du selv er påmeldt til en redusert pris dersom du ikke allerede har gjort dette. Dersom du får med flere deltakere vil også kursprisen kunne reduseres ytterligere.

Vi gleder oss veldig til å ha deg/dere som kursdeltakere hos oss, og vi ser frem til et spennende og lærerikt kurs.

Velkommen!

Meld deg på kurs

Planlagte kurs

Alle kursene holdes i Oslo og kan tas enkeltvis eller som helgekurs til rabattert pris.

Dagskurs kvinnelig seksualitet
  • 18. november 2017
Dagskurs mannlig seksualitet
  • 19. november 2017
Helgekurs kvinnelig og mannlig seksualitet
  • 18-19. november 2016
Hold kontakt med oss