Våre behandlere og foredragsholdere

Lillian Rydning

Lillian

Lillian Rydning

Selv de som kan mye om sex vil kunne bli veldig overrasket over hva som faktisk er mulig å oppnå av nytelse og glede på det seksuelle området. Vi tar deg hele veien.

Psykolog Lillian Rydning har vært hovedforedragsholder på kursene i avansert seksualitet siden oppstarten i 2009. Hun arbeider per dags dato nesten utelukkende med sexologiske problemstillinger som privatpraktiserende psykolog, men har også erfaring fra behandling av lettere psykiske lidelser og evidensbasert klinisk hypnoterapi. Hun har vært en viktig pådriver for at kursene skal legges så tett opp til nyere forskning som overhodet mulig.

Dag Eian

Dag Eian fra et av kursene

Dag Eian

Visste du at du kan bestemme deg for å ha en orgasme når som helst? Og at den kan vare så lenge du bare ønsker?

Ved å utforske mannlig seksualitet og bli multiorgasmisk har Dag gått fra å ha veldig lav selvtillit til å akseptere seg selv og sin seksualitet fullt ut. Han lærer nå mennesker hvordan de kan bygge opp sin seksuelle selvtillit og øke deres seksuelle nytelse.

Hundrevis av kvinner og menn har deltatt på kursene i kvinnelig og mannlig seksualitet siden oppstarten i 2009. Kursene i mannlig seksualitet som Dag Eian er medforeleser på tar for seg blant annet hvordan begge kjønn kan utvide sine orgasmer til å bli fulle kroppsorgasmer. Som en bonus vil han også lære bort hvordan du kan lære seg å trigge dine egne orgasmer når som helst og gjøre dem kraftigere enn du noen gang kunne forestilt deg.

Jeg har identifisert syv forskjellige typer orgasmer, og jeg vil lære deg å oppnå det samme som jeg selv har gjort.

Meld deg på kurs

Planlagte kurs

Alle kursene holdes i Oslo og kan tas enkeltvis eller som helgekurs til rabattert pris.

Dagskurs kvinnelig seksualitet
  • 18. november 2017
Dagskurs mannlig seksualitet
  • 19. november 2017
Helgekurs kvinnelig og mannlig seksualitet
  • 18-19. november 2016
Hold kontakt med oss