Slik foregår kursene våre

Seksualitet er en svært viktig og naturlig del av menneskers liv, og ens livskvalitet er langt på vei avhengig av at denne delen av samlivet fungerer tilfredsstillende. Derfor er det viktig for Senter for selvutvikling og terapi å hjelpe mennesker til å se hvilke muligheter som faktisk finnes på dette området, og å oppnå og vedlikeholde et sexliv som er tilfredsstillende for begge parter. For å få til dette må vi inn på seksuelle områder som ikke er så kjent for folk flest, og derav navnet avansert seksualitet. Til tross for dette egner kursene våre seg like godt for de med lite seksuell erfaring som for de som føler seg mer eller mindre utlært.

Noen blir nervøse og får alle mulige slags merkelige assosiasjoner når de hører ordet "sexkurs." Det er det ingen som helst grunn til hos oss. Alle kursene våre er seriøse og anstendige, og foregår i foredragsform der en meget ivrig, kunnskapsrik og engasjert foreleser vil bringe deg trygt gjennom hele kurset. Det vil si at det er ikke noen som helst form for nakenhet eller seksuelle handlinger involvert. Kursdeltakere som oppfører seg upassende eller skaper ubehagelige situasjoner ovenfor andre kursdeltakere vil kunne bli bedt om å forlate kurset, og kursavgiften vil da ikke bli refundert. Heldigvis har vi ikke hatt slike situasjoner til nå, men vi strekker oss langt for at det skal være en hyggelig opplevelse å være på kurs hos oss. I tillegg pålegger vi kursdeltakerne gjensidig taushetsplikt ovenfor hverandre slik at alle skal føle seg trygge nok til å stille spørsmål. Spørsmål kan også stilles anonymt. Det forventes overhodet ingen utlevering på noen som helst måte fra deltakerne under kurset, og deltakerne kan være fullstendig anonyme dersom de ønsker det. For å sitere en av våre tidligere deltakere:

Jeg var i utgangspunktet redd for at det skulle bli flaut å delta på dette kurset i kvinnelig og mannlig seksualitet, men slik ble det overhodet ikke. Selve kurset var som å være på en helt vanlig forelesning, bare mange ganger morsommere, så takler man en vanlig forelesning takler man fint dette også. Vi hadde riktignok praktiske øvelser når vi skulle trene på å hypnotisere hverandre, noe som var veldig lærerikt. Det var jo ikke noe seksuelt med den situasjonen i det hele tatt, så det gikk jo fint selv for meg som er litt blyg av meg når det gjelder sex. Jeg har fått masse ut av dette kurset, og kan anbefale det til alle på det sterkeste!

Hanne, 27, Oslo

Vi serverer også kaffe, te, vann, frukt og snacks i pausene. Vi har ca 45 minutters pause midtveis i kurset, slik at deltakerne får anledning til å kjøpe seg mat hvis de ønsker det. Du vil i tillegg få med deg en kursmanual, slik at du kan repetere det du har lært hjemme.

Meld deg på kurs

Planlagte kurs

Alle kursene holdes i Oslo og kan tas enkeltvis eller som helgekurs til rabattert pris.

Dagskurs kvinnelig seksualitet
  • 18. november 2017
Dagskurs mannlig seksualitet
  • 19. november 2017
Helgekurs kvinnelig og mannlig seksualitet
  • 18-19. november 2016
Hold kontakt med oss