Mannlig og kvinnelig seksualitet

Denne pakkeløsningen gir deg kunnskap om både mannlig og kvinnelig seksualitet, og går over 2 dager. Du lærer ikke bare om din egen kropp og hvordan mulighetene for nytelse er langt større enn du kanskje er klar over, men også om hvordan du kan utvikle deg som sexpartner slik at du får langt større seksuell selvtillit. Kurset passer like bra for menn og kvinner, og vil gi inspirasjon, glede og utforskningsmuligheter i lang tid fremover. Dette kurset er en investering i deg selv, i et eventuelt parforhold og i din egen seksuelle fremtid. Les gjerne våre tilbakemeldinger for å se hva tidligere deltakere syntes om dette kurset, eller send oss gjerne dine egne om du har vært på kurs hos oss.

Kurset i mannlig og kvinnelig seksualitet går over to dager og består henholdsvis av kursene mannlig seksualitet og kvinnelig seksualitet, som også kan tas hver for seg. Hvis du ønsker å delta på begge kursene skriver du at du ønsker å delta på både mannlig og kvinnelig seksualitet under påmeldingen, slik at du kan delta på begge kursene til en redusert pris.

Kursene foregår utelukkende i foredragsform, og inkluderer blant annet bruk av videomateriale, bilder og illustrasjoner.

Pris, påmelding og generell informasjon

Prisen for begge kursene hvis man bestiller ved å velge dette alternativet er 2800 kroner. Prisen for kursene hver for seg er 1500 kroner. Vi har også rabatt for par, grupper og studenter. Se prisoversikt for nærmere informasjon. Du kan melde deg på kursene under påmelding.

Endelig kursprogram og nærmere informasjon om kurset (tid og sted) vil bli sendt til alle påmeldte på e-post når det nærmer seg kursoppstart og påmeldingsfristen har gått ut. Varigheten på kurset varierer avhengig av deltakerne og deres ønsker, men estimeres til ca 8 timer per dag (pluss minus en time), inkludert en times matpause (middag er ikke inkludert). Deltakere som ønsker det kan få kursbevis tilsendt etter kurset ved å kontakte oss.

Meld deg på kurs

Planlagte kurs

Alle kursene holdes i Oslo og kan tas enkeltvis eller som helgekurs til rabattert pris.

Dagskurs kvinnelig seksualitet
  • 18. november 2017
Dagskurs mannlig seksualitet
  • 19. november 2017
Helgekurs kvinnelig og mannlig seksualitet
  • 18-19. november 2016
Hold kontakt med oss