Kurs for enkeltpersoner

Ønsker du å ha foreleser helt for deg selv og kunne få svar på alle spørsmålene dine kontinuerlig i løpet av kurset godt beskyttet av taushetsplikten? Vi kan også tilby både hele og deler av kursene våre som individuelle kurs, der prisen avtales på forhånd. Du betaler aldri mer enn avtalt pris, uansett hvor lang tid kurset tar.

Informasjon

Kurssted og foreleser

De individuelle kursene er tilgjengelig på kveldstid i Sandefjord mandag til torsdager, samt i Oslo på formiddag lørdag og søndag. Kursene kjøres av psykolog og foreleser i avansert seksualitet, Lillian Rydning.

Kurset i mannlig multiorgasme kjøres av mannlig foreleser, multiorgasmisk mann og sosialcoach Dag Eian og er tilgjengelig i Oslo. Dette kurset kan kjøres alle dager etter individuell avtale.

Vi minner om at disse kursene foregår i foredragsform, og at kursdeltakere som fremviser upassende atferd vil bli bortvist. Kursavgift vil i slike tilfeller ikke bli refundert. Kursavgift må være innbetalt før kurset holdes.

Individuelt kurs med partner

Du har også mulighet til å ta med din partner eller en venn/venninne på et slikt individuelt kurs. Oppgitt pris for kursene er per person, men dersom dere er to eller flere reduseres totalpris med 500 kr.

Bestill individuelt kurs

Individuelle kurs bestilles ved å sende en e-post med ønsket pakke og forslag til ønsket dato til kontakt@avansertseksualitet.no.

Vi tilbyr følgende kurspakker:

Kurs i kvinnelig seksualitet:

Kurset i kvinnelig seksualitet i fullversjon. Alt om kvinnelige tenningsmønstre, ulike forspilltyper og hvordan stimulere henne mentalt i tillegg til seksuelt gjennomgås. I tillegg til konkrete teknikker for seksuell stimulering (inkludert kvinnelig ejakulasjon) og samleieteknikker tas også forebygging og behandling av for lav sexlyst opp som tema.

Dette kurset inkluderer også kursmateriale i kvinnelig seksualitet (utleveres på kursdagen eller ettersendes i posten avhengig av tidsrom mellom påmelding og kursstart).

Varighet: 6-7 timer avhengig av hvor mange spørsmål du har og ditt individuelle behov for pauser.
Totalpris som individuelt kurs: 2800 kr.

Kurs i kvinnelig seksualitet og seksuell stimulering

Dette er en kortere versjon av kurset i kvinnelig seksualitet. Alt om kvinnelige tenningsmønstre, ulike forspilltyper og hvordan stimulere henne mentalt i tillegg til seksuelt gjennomgås. Dette kurset inkluderer også hvordan kvinner som aldri før har fått orgasme kan komme i mål, omfattende guide til klitorisstimulering og oralsex, g-punktsstimuli og kvinnelig ejakulasjon.

Dette kurset inkluderer også skriftlig kursmateriale i kvinnelig seksualitet (utleveres på kursdagen eller ettersendes i posten avhengig av tidsrom mellom påmelding og kursstart).

Varighet: Ca 4-5 timer avhengig av hvor mange spørsmål du har og ditt individuelle behov for pauser.
Totalpris som individuelt kurs: 2200 kr.

Kurs i kvinnelig seksuell stimulering.

Konkrete teknikker for seksuell stimulering av henne. Dette kurset omfatter guide til klitorisstimulering og oralsex, g-punktsstimuli og kvinnelig ejakulasjon og a-punktsstimulering.

Varighet: Ca 1,5 - 2 timer.
Totalpris som individuelt kurs: 1500 kr.

Pga. at kurset i mannlig seksualitet kjøres av to ulike forelesere tilbys ikke dette kurset som individuelt kurs i en og samme økt. Kurset i mannlig seksualitet består imidlertid av følgende tre kurs, som også kan tas individuelt og separat:

Kurs i mannlig anatomi, seksuell stimulering av mannen, seksuell kommunikasjon og variasjon.

Dette kurset tar for seg mannlig anatomi og seksuell stimulering av ham, men tar også for seg konkrete samtaleverktøy for å bedre kommunikasjon rundt sex. Kurset tar også for seg hvordan du ved hjelp av enkle teknikker kan skape mer variasjon og seksuell spenning i hverdagen.

Dette kurset inkluderer også skriftlig kursmateriale av gjennomgåtte tema (utleveres på kursdagen eller ettersendes i posten avhengig av tidsrom mellom påmelding og kursstart).

Varighet: Ca 3 timer.
Totalpris som individuelt kurs: 1800 kr.

Kurs i erotisk hypnose og hypnotisk orgasme.

Dette er et individuelt kurs i erotisk hypnose og hypnotisk orgasme basert på kursinnholdet fra kurset i mannlig seksualitet, der du lærer hvordan du kan hypnotisere partneren til orgasme.

Dette kurset inkluderer også skriftlig kursmateriale av gjennomgåtte tema (utleveres på kursdagen eller ettersendes i posten avhengig av tidsrom mellom påmelding og kursstart).

Varighet: Ca 2,5 timer.
Totalpris som individuelt kurs: 1800 kr.

Ekstrapakke: Ta med din partner på dette kurset sammen med deg, og hypnotiser din partner under veiledning fra foreleser. Pris for ekstra veiledning og å kunne ta med partner på samme kurs som deg er kun 1500 kr ekstra totalt. Dette er en flott måte å være sikker på at dere mestrer dette verktøyet!

Kurs i mannlig multiorgasme

Lær hvordan menn kan skille utløsningen fra orgasmen og på den måten få orgasme på orgasme på orgasme uten å miste ereksjonen mellom hver gang. For tidlig utløsning vil aldri mer bli et problem etter dette kurset! I løpet av dette kurset lærer du også hvordan menn og kvinner via enkle tantriske teknikker kan utvide orgasmen fra å være lokalisert rundt kjønnsorganene til å omfatte hele kroppen i såkalte fulle kroppsorgasmer.

Dette kurset inkluderer også skriftlig kursmateriale av gjennomgåtte tema (utleveres på kursdagen eller ettersendes i posten avhengig av tidsrom mellom påmelding og kursstart).

Varighet: Ca 2 timer.
Pris som individuelt kurs: 1500 kr.

Kurs i mannlig seksuell stimulering

Dette kurset tar for seg mannlig anatomi og seksuell stimulering av ham. Oralsex, å mestre deep throat på en komfortabel måte for henne og hvordan hun kan gi ham fantastisk stimulering ved hjelp av hendene er sentrale temaer her.

Varighet: Ca 1-1,5 timer.
Pris som individuelt kurs: 1500 kr.

Ditt eget kursinnhold

Her kan du selv kan sette sammen det innholdet du selv ønsker fra heldagskursene våre. Når du mailer inn ønsket kursinnhold til kontakt@avansertseksualitet.no gir vi deg et tidsestimat og et forslag på totalpris basert på en timepris på 500 kr.

Meld deg på kurs

Planlagte kurs

Alle kursene holdes i Oslo og kan tas enkeltvis eller som helgekurs til rabattert pris.

Dagskurs kvinnelig seksualitet
  • 18. november 2017
Dagskurs mannlig seksualitet
  • 19. november 2017
Helgekurs kvinnelig og mannlig seksualitet
  • 18-19. november 2016
Hold kontakt med oss