Om kursene

Hva lærer du og hvordan foregår kursene?

Ved å delta på kurs i avansert seksualitet vil du få en unik kompetanse og samling av teknikker du ikke finner andre steder. Alt som presenteres på kurs er basert på faglitteratur og forskning, og er grundig testet ut.

 

Kombinasjon av unik psykologisk kunnskap og seksuelle ferdigheter

Kursene har et unik fokus på kombinasjonen av seksuell nytelse, forskjellen på mannlig og kvinnelig seksualitet og metoder for å skape et langt og godt sexliv. Etter kurset vil du ha unike ferdigheter som vil styrke både et eventuelt parforhold og den seksuelle selvtilliten din. Å tro at du er en god sengepartner, er en ting. Å virkelig vite at du virkelig er det, er en annen.

 

Trygge rammer: Vær så anonym som du ønsker
Kursene foregår utelukkende i foredragsform. Humor og alvor blandes på kursene for å skape en avslappet stemning, men praksisen og nakenheten må du ta hjemme. Du behøver aldri si noe høyt eller om deg selv. Vi har taushetsplikt og beskytter identiteten din.

 

Kurset i kvinnelig og mannlig seksualitet består av et kurs med fokus på kvinnelig seksualitet og ett kurs hvor mannens nytelse står i sentrum. Kursene kan også tas som to uavhengige kurs. Kursmateriale medfølger.

Jeg hadde aldri fått orgasme før jeg deltok på dette kurset. Nå er det ikke noe problem lenger. Ikke bare lærte jeg mye om min egen seksualitet, men kurset om mannlig seksualitet gjorde at jeg nå har verdens mest fornøyde kjæreste. Tusen takk!

Julie H, 30

Alle kursdeltakere får fornøydhets- og læringsgaranti: Få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd eller dersom du ikke lærte noe nytt.

Kvinnelig seksualitet

Økt seksuell selvtillit og nytelse

Et tosifret antall forskjellige, konkrete og effektive psykologiske og seksuelle teknikker for økt seksuell nytelse, økt intimitet, bedret selvtillit og redusert prestasjonsangst.

Bedre og mer spennende sex
Alt fra tantrisk massasje og forspillhemmelighetene de færreste vet om til en steg-for-steg oppskrift på kvinnelig ejakulasjon (spruteorgasmer) og støtteknikker for økt nytelse. Stillinger og teknikker som øker sjansen for at hun får orgasme under samleie og variasjonsalternativene som gir mer spennende sex.

Unik kunnskap om kvinners seksualitet
Hvordan kvinner egentlig fungerer seksuelt og hvordan hun kan trenes opp til å få mer nytelse underveis: De ukjente erogene sonene på kvinnekroppen og hvordan de egentlig bør stimuleres og trenes opp for økt nytelse (inkludert de fire erogene sonene i skjeden).

Mer sex: Fra «pliktsex» til lystsex

Lær om hvordan du kan vekke lysten hennes og virkelig tenne henne, samt det du må vite hvis du ønsker mer sex fra din partner. Forebygg lav sexlyst, øk sexlysten og finn ut hva du kan gjøre hvis du har «lyst til å ha lyst» og vil ha sexlysten tilbake igjen.

Visste du at kvinner kan:

  • Få orgasme på mer enn 12 ulike måter
  • Også sprute
  • Gå i modus hvor den ene orgasmen tar den andre

PS: Det er begrenset antall plasser på våre kurs.

På kurset i kvinnelig seksualitet er det nettopp kvinners seksualitet som står i sentrum. Kurset passer derfor utmerket for kvinner som vil lære om egen kropp og seksualitet, og som ønsker å oppdage nye måter å få seksuell nytelse på. Kurset er derfor også godt egnet for lesbiske. Menn som ønsker å gi kvinner nytelse på en rekke ulike måter, som har lyst på mer sex eller som ønsker unike seksuelle ferdigheter, vil også ha stor nytte av dette kurset.

Mannlig seksualitet

Mannlig multiorgasme og fullkroppsorgasme for begge kjønn
Hvordan menn kan bli oppleve mange orgasmer på rad under en og samme økt –  uten å miste ereksjonen og lysten mellom hver orgasme. Lær hvordan du bruker elementer fra tantrisk sex til å utvide vanlige orgasmer til fullkroppsorgasmer.

 

Bli erotisk hypnotisør
Lær hvordan du kan hypnotisere partneren til å få økt seksuell følsomhet, oppleve intens seksuell nytelse og seksuelle fantasier som virkelige. På kurs hvor vi har fått tak i en frivillig demonstrerer vi dette live. Når du mestrer dette kan du også få til alle fenomener innen tantrisk sex og løfte sexen til et helt nytt nivå.

 

Variert og spennende sex
En rekke teknikker for økt seksuell nytelse for ham, inkludert mannens mindre kjente erogene soner og måter å gi ham tilfredsstillelse på som få kjenner til. Du får også med deg konkrete verktøy som kan gjøre sexen mer variert i hverdagen og hindre rutinesex.

 

Løs og forebygg vanlige seksuelle problemer
Lær hva som virker hvis du kommer for tidlig, vil bedre prestasjonsangst eller sliter med for sen utløsning. Riktig kunnskap om mannlig seksualitet kan også forebygge ereksjonsvansker og seksuelle vansker i alderdommen.

 

Kurset i mannlig seksualitet passer både menn som vil sørge for enda bedre nytelse og et godt sexliv livet ut, og kvinner som vil øke mannens nytelse og som vil ha måter å tilfredsstille ham på som få andre kvinner kan.

Dersom du ønsker å  løfte sexen fra å handle om det rent fysiske og til å lære om hvordan måten du tenker på kan påvirke hvor nytelse du opplever, passer også dette kurset for deg. Menn får samtidig muligheten til å lære mer om egen kropp, seksualitet og nytelse, noe som er grunnen til at vi pleier å ha en jevn kjønnsbalanse på begge kursdager.

Ekstremt lærerikt og dekker et enormt spekter innen seksualitet. […] Alt bare glir rett inn og fester seg med en gang, og med jevne kaffepauser og en fantastisk foreleser, så flyger dagene av sted! Og hva har du igjen for det? En garanti, og et grunnlag, for at du kan tilfredstille alle jenter du ønsker, rett og slett!

[…]

Og i tillegg lærer du om mannlig seksualitet. Mannlige multiorgasmer, høres kanskje litt for godt ut, men nei. Tusen takk for meg, og det er nok ikke helt umulig at jeg kommer tilbake for en liten oppdatering etter hvert! 🙂

Og sist, men ikke minst. Demonstrasjonen innen hypnotisk orgasme. Det første som står på agendaen min er værtfall å komme seg hjem og kaste dama i transe! Utrolig lærerikt og inspirerende. Anbefales på det Sterkeste!

Lasse, 21 år.

Dette kurset har ikke fokus på samleie, og siden mannens nytelse står i fokus passer innholdet for både heterofile og homofile.

Kvinnelig og mannlig seksualitet

Kurset i kvinnelig og mannlig seksualitet vil si at du melder deg på begge kursene overfor. De fleste har best utbytte av å gå på begge kursene, ettersom kursdagene utfyller hverandre og vil gi en bedre forståelse for hva som egentlig er mulig å oppnå seksuelt. I tillegg til rabatt, en spennende kurshelg og alt du har lest om til nå, vil du få:

Unik kunnskap du ikke lærer andre steder
Avansert seksualitet vil si at du lærer teknikker og ferdigheter som du ikke lærer via vanlig sex eller gjennom media. Vi har også videreutviklet mye av kunnskapen i mannlig seksualitet, slik at mye av det du lærer om kun er tilgjengelig hos oss. Samtidig som vi bygger opp kursene slik at de passer uansett seksuelt nivå og erfaring.

 

 

Kunnskap som er nyttig i praksis
Kursene er utviklet basert på litteratur og forskning på feltet, men med fokus på hva som fungerer best mulig i praksis. Kursene fokuserer på vanlige seksuelle tenningsmønstre og passer for de fleste. Målet vårt er at du skal ha teknikker og spennende ting å teste ut alt etter første kursdag. Og ja, du vil også kunne mestre erotisk hypnose etter dette kurset, uten ytterligere opplæring – mange av våre kursdeltakere har klart nettopp det.

 

Visste du at:
* Erotisk hypnose kan læres på 4 timer.
* Erogene soner gir langt mer spennende sex.
* Kursdeltakere kan kjøpe signert bok.

Jeg vil melde meg på kurs

Rutinerte og kunnskapsrike foredragsholdere

Kursene ble utviklet av psykolog Lillian Rydning i 2009 for å bedre parforhold og redusere samlivsbrudd som ofte oppstår på grunn av seksuelle problemer. Dag Eian er sosialcoach og gründer, og har siden 2012 utviklet fagfeltet mannlig multiorgasme til nye nivåer. Begge er forfattere av boka Sex gode grunner.

Dersom kurs ikke passer for deg, kan du enten bestille privatkurs ved å sende en epost til kurs@avansertseksualitet.no eller bestille boka Sex gode grunner.

Jeg vil kjøpe bok

Du får også

  • 15% rabatt på leketøy og sexy undertøy fra Lillefrekke.no, nettbutikken med best utvalg i landet.
  • Kopi av alle power point brukt i kurset
  • Bonuskurshefte for kurset i mannlig seksualitet med blant annet detaljert steg-for-steg guide til erotisk hypnose (kun for mannlig – kurset) og psykologens råd for å motvirke og håndtere ereksjonssvikt og prestasjonsangst.
  • Mulighet for å kjøpe en signert utgave av boka Sex gode grunner eller å ta den med for signering.
  • Muligheten til å stille spørsmål til foreleserne anonymt underveis i kurset
  • Få svar på spørsmål knyttet til kurset og kursmaterialet gratis i etterkant
  • Nok teknikker, variasjonsmuligheter og kunnskap til å øke sannsynligheten for at du får god sex livet ut.

Kursene våre er egnet for alle over 18 år. Vi pleier å ha personer i alle aldersgrupper på kurs, med omtrent like mange kvinner som menn på begge kursene. Rundt halvparten pleier å ta med partneren sin eller en venninne, mens resten kommer alene. I snitt pleier det å være mellom 13 og 20 deltakere per kurs, men dette kan variere.