Kurs

Meld deg på kurs i avansert seksualitet

OBS: I løpet av 2018 vil vi gå over fra live til nettbaserte kurs.
På grunn av dette blir vårt aprilkurs 2018 inntil videre det siste live kurset.

Ønsker du mer info om nettbaserte kurse, legg inn din e- postadresse og vi sender deg informasjon så snart de er tilgjengelige.

Lørdag 21. og søndag 22. april 2018

Påmelding enkeltperson

Velg kurs

Parpåmelding

Velg kurs

For enkeltperson

enkeltperson

Pris:
En dag: kr. 1.500,-

Begge dager: kr. 2.800,-

For par

Pris for to personer:
En dag: kr. 2.800,-

Begge dager: kr. 4.800,-

Kurs i avansert seksualitet er en investering for livet. Du lærer alt du trenger å vite om din egen og partnerens seksualitet for å øke sjansen for god sex livet ut.  For full oversikt over hva du lærer på kursene, klikk her.

Kursene i kvinnelig og mannlig seksualitet kan tas hver for seg, eller som helgekurs (både lørdag og søndag) til rabattert pris. Kursene utfyller hverandre uten å overlappe hverandre. Vi anbefaler likevel fullt helgekurs: Tar du kursene samme kurshelg er det du lærer ferskt i minne. Det gjør det lettere å sette sammen det du lærer til et mer helhetlig bilde av din egen og partnerens seksualitet.

Meld deg på enten alene eller sammen med en annen person for å få parprisen. Det er ledige plasser så lenge det er mulig å melde seg på.


Er dere en større gruppe mennesker (5 eller flere)? Bruk kontaktskjemaet i bunn av denne siden og vi kommer tilbake til dere med et hyggelig tilbud.

Påmelding er bindende for å kunne sikre kursplassen din, og fordi vi trykker opp kursmateriale spesielt til deg.

Les gjerne vilkårene våre her før påmelding. Vi ønsker deg velkommen på kurs hos oss.

 

Velg riktig dato. Trykk deretter på ønsket kurs ved å trykke på pilen ved siden av «kvinnelig seksualitet» i påmeldingsskjemaet. Velg så ønsket alternativ. Det er ledige plasser så lenge det er mulig å melde seg på.

 

Spesialpakker

Er dere en større gruppe  som ønsker å dra på kurs, ønsker å leie inn foredragsholderne?

 

Bruk kontaktskjemaet under og skriv ditt ønske, så kommer vi tilbake med et forslag.

 

Vi stiller opp på:

 Arrangementer, seminarer, kurs for grupper og/eller for privatpersoner o.l. 

(* = Påkrevet felt)

Vilkår:

 

Alle kurs har 18-års aldersgrense.
Samtlige deltakere må skrive under egenerklæring i starten av kursene, som du kan lese her:

 

Påmeldinger for kurs er bindende og trer i kraft så snart kurset er betalt, med mindre annet er avtalt direkte.
Ved påmelding sendes du til betalingsside på PayPal. Så snart betaling er gjennomført blir din plass reservert. Vi garanterer ikke for at det er ledige plasser, så påmelding bør skje så fort som mulig.

 

Ved sykdom kan vi flytte din påmelding til et senere kurs mot skriftlig sykemelding fra lege og beskjed senest samme dag som kurset, innen kurset starter (12:00).

 

All informasjon om deltakere og deltakeres personalia behandles 100 % konfidensielt og videreformidles aldri til en tredjepart.

 

Så fremt det er ledig plass på kurset vil du også kunne ta kurset ved å møte opp på kursstedet kursdagen. Du må i så tilfelle ha nøyaktig beløp i kontanter da vi ikke har vekslepenger, eller kunne betale via Vipps, og prisen for kurset vil da bli 200 kr dyrere enn ved forhåndspåmelding. Kursmateriell vil da kunne bli sendt i posten i etterkant av kurset i stedet for utlevert på stedet.