Våre foredragsholdere

Lillian Rydning

Mange som sliter med seksuelle problemer opplever at det er vanskelig, dyrt og tidkrevende å få hjelp. Samtidig er seksuelle vanskeligheter en hovedårsak til brudd hos par. Ønsket om å hjelpe mennesker til et bedre parforhold, økt livskvalitet og å redusere antall samlivsbrudd er årsaken til at disse kursene ble til. Til nå har hundrevis av par og single fått hjelp, inspirasjon og en vei videre på kurs hos oss.

 

Dag Eian

Dag Eian er gründer og sosialcoach med spesialisering på selvutvikling. Han startet som kursdeltaker på kurs i avansert seksualitet i 2010, og har deretter gått fra å ha en rekke seksuelle vansker til å ha et sexliv de fleste bare kan drømme om.

Kursene i kvinnelig og mannlig seksualitet ble utviklet av psykolog Lillian Rydning i 2009. Hun er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo med videreutdanning i kognitiv terapi fra Beck Institute i Philadephia. Tidligere har hun jobbet mye med parterapi, sexologiske problemstillinger, traumebehandling og behandling av lettere psykiske lidelser. I tillegg har hun skrevet kapitlene om parforhold og seksuelle vansker som medforfatter i boka Sex gode grunner.

Siden 2012 har han holdt kurs sammen med Lillian Rydning, hvor han har brakt en unik kombinasjon av egne erfaringer og faglig utvikling med seg inn i kursene. Han har utviklet feltet mannlig multiorgasme til nye nivåer, og mye av kunnskapen på dette feltet får du kun på kurs hos oss. Samtidig viser han gjennom sin egen historie, sexologisk kunnskap og konkrete eksempler hvordan seksuelle vansker ikke bare kan bedres, men også bli til en ressurs. Han er medforfatter av boka Sex gode grunner.